Osumnjičen za krađu

Slika /PU_ZG/ilustracije/pol autic 3.jpg

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“.

Sumnja se da je 27. prosinca 2019. godine oko 3 sata, prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da ju protupravno prisvoji, došao na benzinsku postaju u na Trgu Josipa Langa u Zagrebu te je iskoristio zauzetost i nepažnju djelatnika i otuđio tri boce alkoholnih pića s kojima je izašao bez da ih je platio.
 
Također se sumnja da je 28. prosinca 2019. godine oko 11 sati došao u trgovinu u Ulici Pavla Šubića u Zagrebu gdje je također iskoristio zauzetost i nepažnju djelatnika te s polica otuđio dva parfema s kojima je izašao ne plativši ih. Tog je istog dana ponovio isto i to dva puta, oko 12. 20 i 14.30 sati, na način da je došao u trgovinu na Gračanskoj cesti te tom prilikom otuđio tri parfema i tri spreja.
 
Ukupna materijalna šteta iznosi oko 3170 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici dostavili kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

Stranica