Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Slika /PU_ZG/ilustracije/pol autic 3.jpg

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, 17. studenoga 2019. godine nedugo iza ponoći na ulici u blizini noćnog kluba u Ulici grada Vukovara tijekom obavljanja redovnih poslova policijski su službenici s Trnja zatekli 24-godišnjaka koji je kod sebe imao dvije plastične vrećice ispunjene speedom ukupne mase oko 40 grama, jednu plastičnu vrećicu ispunjenu s 25 komada tableta ecstasy i dvije plastične vrećice ispunjene marihuanom ukupne mase oko sedam grama. Sama količina i način pakiranja pronađene droge nedvojbeno su policajcima ukazivali na sumnju da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju, a što je kroz kriminalističko istraživanje i potvrđeno.
 
Osumnjičeni je doveden u službene prostorije policije gdje je uhićen, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: Ilustracija

Stranica