Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2020/SIJECANJ/15-1 kokain/DSC_0004.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Dovršeno kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Trešnjevke, a nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.
 
Obavljenom pretragom stana na Trešnjevci u kojem stanuje osumnjičeni, pronađeno ukupno 81,55 grama kokaina te 0,4 grama konoplje. Ujedno je pronađena digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima droge, predmeti za pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 38-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica