Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2021/TRAVANJ/23-04-21-droga/img-1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu

FOTO: Policijska uprava zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da osumnjičeni protivno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina i MDMA, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Centra, a nakon čega je drogu preprodavao.
 
U srijedu, 21. travnja 2021. godine oko 20.15 sati u Zagrebu u Ulici Vice Vukova, policijski službenici su posumnjali u protupravno ponašanje muškarca kojeg su legitimirali i pri tome im je iz ruksaka koji je nosio na leđima dragovoljno izručio paket ispunjen s oko 1921 grama amfetamina, vrećicu ispunjenu s 20 grama amfetamina i ukupno 1013 komada tableta MDMA pakiranog u četiri plastične vrećice.
 
Također, pretragom stana u Velikoj Gorici koji koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 146,3 grama amfetamina pakiranog u 22 paketića, 0,85 grama marihuane i digitalnu vagu.
 
 

Stranica