Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nabavljao veće količine kokaina i marihuane koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na adresi stanovanja na području Svete Nedelje nakon čega je tako pripremljeno drogu preprodavao.
 
Jučer, 24. studenoga 2022. godine na području Svete Nedelje obavljena je pretraga kuće vlasništvo osumnjičenoga kojom prilikom je pronađeno ukupno 10,2 grama kokaina pakiranog u dvije vrećice, 205,2 grama marihuane, digitalna vaga s tragovima droge te određeni novčani iznosi od nekoliko tisuća kuna za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Stranica