Osumnjičen za preprodaju droge

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto 7 autic.jpg

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, 6. studenog 2019. godine oko 18.30 sati na Črnomercu su policijski službenici uočili osumnjičenog koji je 26-godišnjaku prodao oko 4.3 grama amfetamina. Nakon što su uočili preprodaju droge policijski su službenici došli do osumnjičenog koji im je tijekom daljnjeg postupanja iz stana u kojem boravi dragovoljno predao plastičnu posudu u kojoj se nalazilo ukupno oko 21,5 grama amfetamina, staklenu posudu s oko 3,5 grama kokaina, plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo oko 5,4 grama marihuane, medicinsku špricu zapremnine 20 mililitara u kojoj je bilo ulje cannabis, papirnatu vrećicu s natpisom „laktoza“ težine oko 132 grama te digitalnu vagu.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, kaznena prijava dostavljena je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok će protiv 26-godišnjaka optužni prijedlog biti dostavljen Prekršajnom sudu u Zagrebu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 3 Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

FOTO: Ilustracija

Stranica