Osumnjičen za prijetnju i tešku tjelesnu ozljedu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim državljaninom Indije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Prijetnja” i “Teška tjelesna ozljeda” na štetu 46-godišnjaka.
 
Naime, 29-godišnji državljanin Indije se sumnjiči da je, nakon prethodnih nesuglasica koje je imao s oštećenim za vrijeme boravka u hostelu na području Medveščaka, tijekom kolovoza i rujna 2023. godine uputio oštećenom prijetnje u namjeri da ga zastraši dok ga je jednom prilikom i fizički napao.
 
Također je utvrđena sumnja da je oštećenog u prvoj polovici listopada 2023. godine, dok su se zajedno nalazili na terasi objekta smještaja na Medveščaku, odgurnuo s neograđene terase te je 46-godišnjak pao s visine od oko 2,5 metara na tlo. Liječnička pomoć je ozlijeđenome pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Prema osumnjičenom će se postupati i sukladno Zakonu o strancima.
 

Stranica