Osumnjičen za razbojništvo

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto pol auto blic.jpg

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“.


Sumnja se da je 17. siječnja oko 13.40 sati, u namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem njezinog prisvajanja, putem mobitela kontaktirao 39-godišnjaka koji radi kao taxi vozač, predstavio mu se kao poznanik te zatražio da ga svojim vozilom preveze s područja Črnomerca do Crnatkove ulice u Zagrebu. Tada je 39-godišnjak prema prethodnom dogovoru na Črnomerec došao po osumnjičenog, za kojeg je po dolasku utvrdio da ga ne poznaje i odvezao ga u Crnatkovu ulicu. Nakon dolaska u Crnatkovu ulicu osumnjičeni je izašao iz vozila, otišao u obližnji ugostiteljski objekt iz kojeg je ubrzo izašao te je je nakon kratke verbalne prepirke fizički napao 39-godišnjaka i tom mu prilikom otuđio torbicu, mobitel, novčanik , novac i dokumente.
 
Materijalna šteta iznosi 1000 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

FOTO: Ilustracija
 
 

Stranica