Osumnjičen za razbojništvo i tešku krađu

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "Razbojništvo" i "Teška krađa".
 
Sumnja se da je 10. veljače 2021. godine oko 22.40 sati, kod trgovačkog centra u Novom Zagrebu ušao u autobus u kojem se nalazila i 19-godišnja poznanica te joj otuđio mobitel. Nakon toga izašao je iz autobusa, a što je učinila i 19-godišnjakinja te mu rekla da joj vrati mobitel što je nakon nekog vremena i učinio. Tada se oštećena krenula udaljavati, međutim 26-godišnjak je krenuo za njom da bi joj uporabom tjelesne snage ponovno uzeo mobitel.
 
Također se sumnja da je dva dana kasnije, 12. veljače, u Ulici svetog Mateja došao do stana 49-godišnjakinje gdje je prvo oštetio ulazna vrata da bi potom provalio u stan te otuđio punjač mobitela, parfem i žensku odjeću.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 1700 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

FOTO: Ilustracija

Stranica