Osumnjičena je došla na peron na autobusnom kolodvoru tražeći žrtvu

Slika /PU_ZG/ilustracije/Stop policija.jpg

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“ na štetu 66-godišnjakinje

FOTO: Ilustracije

Policijski službenici koji obavljaju policijske poslove na području Trnja, kroz svoje operativno djelovanje su posumnjali i potvrdili svoju sumnju o kojoj bi se osobi moglo raditi.

Naime , osumnjičena 31-godišnjakinja, prema prethodnom dogovoru s još dvije ženske osobe, 11. listopada 2022. godine oko 17.30 sati, došla je na dolazne perone na Glavnom autobusnom kolodvoru na području Trnja s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi. Tamo su zajedno na peronu, dočekale jedan od autobusa, da bi u trenutku kada su putnici preuzimali prtljagu iz prtljažnog prostora autobusa, osumnjičena 31-godišnjakinja iskoristila gužvu, prišla 66-godišnjakinji te joj iz torbe koju je tada nosila na leđima otuđila novac. Po otuđenju, ženske osobe su zajedno pobjegle te kasnije međusobno podijelile novac.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 63.750 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena 31-godišnjakinja je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

Stranica