Osumnjičena za prisilu prema zdravstvenom radniku

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto - ilustr - auto.jpg

Osumnjičena kao i 77-godišnjak koji se nalazio s njom u društvu zajedno narušavali javni red i mir

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prisila prema zdravstvenom radniku“. 
 
Naime, sumnja se da je krajem veljače 2022. godine oko 18 sati u društvu 77-godišnjaka prvotno s osobnim automobilom zapriječila prolazak vozila hitne medicinske pomoći na parkiralištu zdravstvene ustanove u Ulici Sveti Duh.
 
Osumnjičena potom raznim pogrdnim riječima vrijeđa i galami na zdravstvene djelatnike da bi u jednom trenutku i tjelesno napala 23-godišnjeg djelatnika, a što je uznemirilo sve prisutne građane i pacijente.
 
Daljnji napad na 23-godišnjaka spriječili su policijski službenici koji su bili pozvani na intervenciju da bi potom osumnjičena nastavila s narušavanjem javnog reda i mira pritom vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike  u čemu joj se pridružio i 77-godišnjak koji je bio s njom.
 
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 66-godišnjakinja i 77-godišnjak su prepraćeni na nadležni sud, dok je potom 66-godišnjakinja predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica