Osumnjičene za provale

Slika /PU_ZG/ilustracije/provala vrata brava.jpg

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom i 22-godišnjakinjom zbog sumnje da su zajedno počinile kazneno djelo „Teška krađa“ u pokušaju dok je 21-godišnjakinja osumnjičena za još jedno kazneno djelo „Teška krađa“.


Naime, sumnja se da su 6. rujna u Zagrebu u Nazorovoj ulici u stambenoj zgradi, nakon što su se prethodno uvjerile da se u stanu nitko ne nalazi, pokušale provaliti u stan 66-godišnjaka u čemu nisu uspjele. Prilikom izlaska iz zgrade uočili su ih policijski službenici te ih priveli u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja.
 
Nadalje, sumnja se da su 21-godišnjakinja i zasad nepoznata osoba, 29. svibnja u Zagrebu u Žumberačkoj ulici, provalile u stan 68-godišnjakinje te otuđile nakit.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi 10.000 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu, dok će protiv 22-godišnjakinje kaznena prijava biti dostavljena  nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 
FOTO: Ilustracija

Stranica