Osumnjičene zbog krađe odjeće

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici protiv osumnjičenih podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu dok je osumnjičena 22-godišnjakinja predana pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom državljankom Italije i maloljetnom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“.

Sumnja se da su 13. ožujka 2021. godine oko 19 sati, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, zajedno došle u trgovinu na Slavonskoj aveniji. Osumnjičena 22-godišnjakinja s prodajnih polica otuđila je jednu haljinu dok je maloljetnica otuđila haljinu i dvije majice, nakon čega su ih sakrile u svoje jakne. Međutim, u krađi ih je uočio zaštitar koji ih je po izlasku iz trgovine zaustavio i zadržao do dolaska policijskih službenika.

Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi oko 5.050 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici protiv osumnjičenih podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu dok je osumnjičena 22-godišnjakinja predana pritvorskom nadzorniku.

FOTO: Ilustracija

 

Stranica