Osumnjičeni za krađu osobnog automobila

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 26 godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“.
Sumnja se da je osumnjičeni dvojac u noći 7. na 8. studenoga 2018. godine u Zagrebu, u Harambašićevoj ulici na parkiralištu, došao do zaključanog osobnog automobila marke Audi A6, gospićkih registarskih oznaka, u vlasništvu javne ustanove. Podesnim predmetom su oštetili i otključali vrata, te rezervnim ključem koji se nalazio u vozilu, isto upalili i udaljili se u nepoznato.
Nadalje, tijekom rutinske kontrole prometa kod mjesta Blagaj, policijski su službenici zaustavili osobno vozilo marke Audi A6, s nepripadajućom registarskom pločicom njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak, a iza kojega je osobnim automobilom VW Golf, splitskih registarskih oznaka upravljao 26-godišnjak.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica