Osumnjičeni za provalu tešku 80.000 kuna

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom  zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška krađa“. Sumnja se da je 17. prosinca 2018. godine oko 3 sata provalio u sef u skladištu ugostiteljskog  objekta u Varšavskoj ulici i otuđio oko 80.000 kuna.
Također, krajem siječnja policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje u svezi tog kaznenog djela i nad 45-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška krađa“ pomaganjem. Naime, sumnja se da je 45-godišnjak točno neutvrđenog dana, a prije 17. prosinca 2018. godine, po prethodnom dogovoru s 51-godišnjakom, kao bivši zaposlenik oštećenog ugostiteljskog objekta dao ključ ulaznih vrata objekta 51-godišnjaku. Uz pomoć tog ključa 51-godišnjak je ušao u objekt da bi potom provalio u skladište i sef, te su naknadno međusobno podijelili otuđeni novac.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava i posebno izvješće su dostavljeni nadležnom državnom odvjetništvu. 
 
 

Stranica