Osumnjičeni za tešku tjelesnu ozljedu (nadopuna Informacije Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom)

8.12.2022.
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad još dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 25-godišnjaka.
 
 
 
7.12.2022.
 
Muškarac starosti 25-godina prijavljen zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "Dovođenje u opasnost općeopasnom radnjim ili sredstvom" i "Oštećenje tuđe stvari"
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ i „Oštećenje tuđe stvari“
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.
 
 
 
6.12.2022.
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 19-godišnjakom i nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“.
 
Sumnja se da su 4. prosinca 2022. godine oko 3.25 sati na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj, u Ulici Pešćenka, zajedno s više za sada nepoznatih osoba, u namjeri nanošenja teških tjelesnih ozljeda tjelesno napali 25-godišnjaka
 
Naime, nakon što su se osumnjičeni zajedno s nekoliko za sada nepoznatih osoba verbalno sukobili s 25-godišnjakom, on je otrčao do svog osobnog automobila marke „Škoda“ nakon čega se naglo ubrzavajući dovezao i kočenjem zaustavio pred skupiom ljudi među kojima su se nalazili i osumnjičeni 18-godišnjak i dvojica maloljetnika. Nakon navedenog, sumnja se, nastavio je vožnju kružeći automobilom po parkiralištu iako su ga prisutne osobe pokušavale zaustaviti trčeći za njegovim vozilom. Kada se u konačnici i zaustavio, jedan od osumnjičenih maloljetnika otrčao je do suvozačevih vrata automobila, otvorio ih te oštećenog nogom udario u glavu, nakon čega ga je drugi maloljetnik izvukao iz automobila, da bi potom osumnjičeni mladići zajedno s nekoliko drugih za sada nepoznatih osoba oštećenog počeli udarati šakama i nogama po glavi i tijelu pri čemu je on teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje se nalazi na liječenju.
 
Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.
 
 

Stranica