Osumnjičeni za tešku tjelesnu ozljedu u kafiću

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“.
Sumnja se da je 24-godišnjak 31. siječnja 2019. godine u četvrtak oko 23.30 sati došao u ugostiteljski objekt u Koledinečkoj ulici.  Nakon kraće rasprave oko ranijeg duga prema tom ugostiteljskom objektu, s oštećenim 48-godišnjim konobarom verbalno se sukobio da bi potom nazvao svog oca, osumnjičenog 54-godišnjaka i pozvao ga da dođe na mjesto događaja.  
Osumnjičeni 54-godišnjak je nakon 20-ak minuta po pozivu došao u ugostiteljski objekt, te tijekom rasprave s oštećenim konobarom, udario ga šakom u glavu.
Oštećeni konobar je od siline udarca pao te su ga obojica osumnjičenih nastavili udarati rukama i nogama. Daljnji napad, spriječili su gosti ugostiteljskog objekta.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu  podnijeta je kaznena prijava. 

Stranica