Otkrivena droga u kući na Trešnjevci

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2024/VELJAČA/Silvio Sever_droga_29-2-2024/slika 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Mladić predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da je 27-godišnjak, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a radi daljnje preprodaje, na za sada neutvrđen način nabavljao veće količine konoplje tipa droga, koju je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Trešnjevke, te ju tako pripremljenu dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.
 
Jučer, 28. veljače 2024. godine u sklopu kriminalističkog istraživanja, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke obavili su pretragu na adresi prebivališta osumnjičenog te su pronašli ukupno 677 grama konoplje tipa droga pakirane u tri različita paketa i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima droge.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenik je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava dostavljena Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica