Ozlijeđen pješak u ulici Slavka Kolara u Velikoj Gorici; traže se svjedoci očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/pjesacki02.jpg

Jučer, 17. listopada oko 19,30 sati u Velikoj Gorici na raskrižju ulice Slavka Kolara i prilaznog kolnika kućnog broja 2 navedene ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 16-godišnjak. Nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom ulicom Slavka Kolara u smjeru sjeveroistoka, dolaskom do raskrižja s prilaznim konikom kod kućnog broja 2 i u skretanju u lijevo na obilježenom pješačkom prijelazu neutvrđenim dijelom vozila okrznuo 16-godišnjeg pješaka koji se kretao u smjeru jugozapada.  Pješak je lakše ozlijeđen, a liječničku mu je pomoć pružila Hitna medicinska pomoć Velika Gorica. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 17. listopada oko 19,30 sati u Velikoj Gorici na raskrižju ulice Slavka Kolara i prilaznog kolnika kućnog broja 2 navedene ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 16-godišnjak. Nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom ulicom Slavka Kolara u smjeru sjeveroistoka, dolaskom do raskrižja s prilaznim konikom kod kućnog broja 2 i u skretanju u lijevo na obilježenom pješačkom prijelazu neutvrđenim dijelom vozila okrznuo 16-godišnjeg pješaka koji se kretao u smjeru jugozapada.

Pješak je lakše ozlijeđen, a liječničku mu je pomoć pružila Hitna medicinska pomoć Velika Gorica.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6221 144 ili 192.



Stranica