Ozlijeđena putnica u tramvaju u Mihanovićevoj ulici; traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/tramvaj02.jpg

Jučer, 2. prosinca oko 15 sati u Mihanovićevoj ulici na raskrižju s Haulikovom dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 81-godišnjakinja. Nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom Mihanovićevom ulicom u smjeru zapada, dolaskom do raskrižja s Haulikovom neoprezno se prestrojavao zbog čega je 47-godišnji vozač tramvaj broj 4 zakočio, a 81-godišnja putnica tramvaju pala i teško se ozlijedila. Liječnička joj je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica. Budući se vozač osobnog automobila udaljio s mjesta nesreće, zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.  

FOTO: Ilustracija

 Jučer, 2. prosinca oko 15 sati u Mihanovićevoj ulici na raskrižju s Haulikovom dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 81-godišnjakinja. Nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom Mihanovićevom ulicom u smjeru zapada, dolaskom do raskrižja s Haulikovom neoprezno  se prestrojavao zbog čega je 47-godišnji vozač tramvaj broj 4 zakočio, a 81-godišnja putnica tramvaju pala i teško se ozlijedila. Liječnička joj je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.

Budući se vozač osobnog automobila udaljio s mjesta nesreće, zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.



Stranica