Pobjegli nakon krađe u tramvaju, ali policajci ih pronašli

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici protiv osumnjičenih dostavili posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i 28-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“.
 
Naime, sumnja se da su 6. prosinca na tramvajskoj stanici na Medveščaku uočili 54-godišnju državljanku Malezije te je, prema ranijem dogovoru i stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s ciljem da je protupravno prisvoje, pratili i za njom ušli u tramvaj. Nakon ulaska u tramvaj 20-godišnjak je prišao 54-godišnjakinji te joj iz torbe otuđio novčanik dok ga je 28-godišnjakinja zaklanjala tijelom kako nitko ne bi primijetio krađu. Odmah nakon toga izašli su iz tramvaja i pobjegli, a temeljem prikupljenih detalja policijski službenici svojim su radom došli do saznanja o mogućim počiniteljima,  što je i rezultiralo kriminalističkim istraživanjem nad njima.
 
FOTO: Ilustracija

Stranica