Pokušaj teškog ubojstva u Jakovlju (nadopuna Informacije od 13. kolovoza)

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teško ubojstvo“ u pokušaju.
Sumnja se da je u ponedjeljak, 12. kolovoza na području Jakovlja, u kući, 22-godišnjak oštrim predmetom zadao više ubodnih rana po tijelu 47-godišnjaku, a sve zbog prethodnog verbalnog sukoba oštečenog muškarca i 41-godišnjakinje koji su u bliskom odnosu.
Naime sumnja se da je prvotno oštećeni verbalno i fizički prijetio 41-godišnjakinji s kojom je u bliskim odnosima, da bi zatim ispalio hitac iz vatrenog oružja u smjeru osumnjičenog 22-godišnjeg člana obitelji 41-godišnjakinje ali ga nije pogodio, na što je osumnjičeni uzeo oštar predmet te njime zadao više ubodnih rana po tijelu oštećenom.
Oštećeni je kolima hitne pomoć prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok je lakše je ozlijeđen i osumnjičeni 22-godišnjak, koji je nakon otpuštanja iz navedene bolnice uhićen i doveden u službene prostorije.
 Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 22-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Stranica