Pokušaj ubojstva na području Peščenice

NADOPUNA
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje da je zajedno s još sedam zasad nepoznatih osoba počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ u pokušaju i kazneno djelo "Oštećenje tuđe stvari".
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku te su kaznenu prijavu podnijeli Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.




U petak, 24. prosinca oko 14.45 sat sati na području Peščenice u Slavonskoj aveniji, na parkiralištu došlo je prvotno do verbalno te tjelesnog sukoba između nekoliko osoba da bi potom 20-godišnjak sjeo u osobni automobil marke Opel Corsa njemačkih registarskih oznaka, stavio ga u pogon i s najvjerojatnijom namjerom da usmrti muškarce starosti 21 i 24 godine, vozilom naletio na iste a potom i na terasu obližnjeg ugostiteljskog objekta nakon čega se s vozilom udaljio s mjesta događaja. Liječnička pomoć ozlijeđenima muškarcima pružena je u zdravstvenim ustanovama na području grada gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, dok su se ostali sudionici sukoba također udaljili. Nedugo potom policijski su službenici pronašli osumnjičenog kao i ostale sudionike događaja te su ih priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Stranica