Policija poziva vlasnika izgubljenog novca na području Tkalčićeve ulice te zahvalno i pohvalno ističe reagiranje sugrađanke

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg

Vlasnika pozivamo da osobno dođe u Policijsku postaju Medveščak

FOTO: Ilustracija

Policijska uprava zagrebačka pozdravlja slučaj sugrađanke iz Zagreba, a ovim  putem i potiče upravo zahvalno ponašanje naših sugrađana u sličnim situacijama, koja je u četvrtak 3. veljače 2022. godine oko 20.30 sati pronašla novac i odlučila ga ne zadržati za sebe nego se za informaciju  i u kontekstu pomoći tj. vraćanja novaca stvarnom vlasniku, obratila policijskim službenicima, u ovom slučaju mjesno nadležnoj V. policijskoj postaji Zagreb (Medveščak).
 
Osim što je događaj spomena vrijedan, kao što je već navedeno, uz poziv osobi koja je novac izgubila (drugi detalji u smislu lokacije i količine moguće su poznati samo vlasniku novca kao i policiji i gospođi koja je novac pronašla i vratila) ovo je primjer ne samo odgovornog ponašanja sugrađanke nego primjer osjećaja izgradnje zajedničkog dobra temeljenog na povjerenju što je upravo iskazano kroz suradnju građanke i policije, a sve s ciljem pronalaska vlasnika na što pozivamo ističući ovaj primjer.
 
 

Stranica