Policijska uprava zagrebačka održala predavanje za dostavljače koji obavljaju dostavu u Gradu Zagrebu

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2024/SIJEČANJ/edukacija 25-1/Foto 1.jpg
  • Slika
FOTO: PU zagrebačka
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke i 23. siječnja 2024. godine na adresi u Zagrebu, Radnička cesta 50., održali su predavanje za strane državljane, koji dostavljaju koristeći Glovo platformu.
 
Teme predavanja uz samozaštitno ponašanje bile su i edukacija o prometnim pravilima i propisanom načinu sudjelovanju u prometu.
 
Policijska uprava zagrebačka pokrenula je predavanje s ciljem podizanja razine sigurnosti i prometne kulture u Gradu Zagrebu.
 
Predavači na navedenoj edukaciji bili su  Velimir Tišma, voditelj Službe prevencije i Krešimir Mišić, voditelj Službe prometne policije.
 
„Uloga kriminalističke prevencije i savjeti u području samozaštitnog ponašanja usmjereni su prema stvaranju sigurnijeg okruženja u zajednici“, rekao je voditelj Službe prevencije Velimir Tišma.
 
U svom predavanju voditelj Službe prometne policije Mišić istaknuo je koji su to najčešći prekršaji i prekršajne sankcije koje su predviđene za određene vrste prekršaja a koje sudionici u prometu svakodnevno čine i na taj način utječu na sigurnost svih ostalih sudionika u prometu.
 
Predavanje je održano na engleskom jeziku, a pohodilo ga je ukupno 24 dostavljača -  državljana Indije i Nepala,  koji su bili aktivni tijekom samog predavanja i aktivno sudjelujući u predavanjima.


Vezane vijesti:

Policijska uprava zagrebačka u suradnji s partnerima održala predavanje za zaposlenike koji obavljaju dostavu



Stranica