Policijski službenici obilježili Međunarodni dan žena darovanjem ruža u Jastrebarskom i Samoboru

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2019/Jastrebarsko Dan žena 8-3-2019/img3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Na današnji dan, 8. ožujka 2019. godine u prijepodnevnim satima policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko i Policijske postaje Samobor na prigodan način obilježili su Međunarodni dan žena.

FOTO: PUZ / grad Jastrebarsko
 
Ove je godine Policijska uprava zagrebačka na ugodan način iznenadila vozačice na prometnicama Samobora i Jastrebarskog.
 
Kada spominjemo Jastrebarsko, zajednička suradnja policije i lokalne zajednice započela je još prije devet godina, pa je tako i ove godine, već tradicionalno,  Policijska postaja Jastrebarsko na inicijativu Policijske uprave zagrebačke, u suradnji s gradom Jastrebarsko i Auto klubom Jastrebarsko podijelila ruže svim vozačicama koje su danas zaustavljene, ali ne da bi bile upozorene na neke prekršaje u prometu, već da bi ih se uz čestitke, darivalo.
 
Policijski službenici u Jastrebarskom čestitali su ženama njihov dan, Dan žena, u čemu su im se pridružili zamjenik gradonačelnika g Domagoj Šlat i predstavnik Auto kluba Jastrebarsko Ninoslav Španić.
 
Prilikom podjele ruža i zaustavljanja žena u prometu, one su bilo prvo iznenađene zašto se samo žene zaustavljaju, ali nakon nekoliko trenutaka nevjericu na njihovim licima, bez iznimke, zamijenio je osmijeh jer ne događa se svaki dan da ih daruju policajci.
Gospođa Adrijana, na upit kakav je osjećaj kad Vam čestitaju policijski službenici , odgovorila je: „Izrazito sam počašćena i imam samo riječi pohvale za ovu lijepu gestu“, te navela da inače nije stanovnica Jastrebarskog ali da ju za taj grad veže radno mjesto i to više od 10 godina.  Uz same riječi pohvale, vezala je sigurnosni pojas i s ružom u svom osobnom automobilom , nastavila vožnju.
 
I nije gospođa Adrijana bila danas jedina dama kojoj su čestitali oni koji brinu o sigurnosti, koju su darivali ružom i koja je imala samo riječi pohvale za policiju, zamjenika gradonačelnika Grada Jastrebarsko kao i za predstavnike auto kluba i u Samoboru i u Jastrebarskom….bilo ih je danas puno na prometnicama i sve su se one odvezle dalje s ružom na sjedalu pored sebe. Ružom koju su dobile od policajca.
 
 

Stranica