Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke osvojili prvo mjesto na malonogometnom turniru

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2022/Srpanj/Nogomet TURNIR/Nogomet slika 1.jpg
  • Slika

Uz prvo mjesto, zagrebačkim policajcima dodijeljene nagrade za igrača i golmana turnira

FOTO: PU zagrebačka

U subotu, 23. srpnja na području Policijske uprave sisačko – moslavačke, u Dvoru odigran je 13. Memorijalni turnir Mile Blažević-Čađo i Željko Filipović, u spomen na poginule Hrvatske redarstvenike  za vrijeme domovinskog rata na području Struge Banske.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 14 malonogometnih momčadi od koji se je svojom igrom i vještinama na terenu isticala momčad Policijske uprave zagrebačke, a što je u konačnici i rezultiralo osvajanjem prvog mjesta.

U finalu je Policijska uprava zagrebačka svladala momčad Policijske uprave sisačko-moslavačke rezultatom 5:1. Kao ekipa koja je pokazala svoje vještine i sportski duh na terenu iznimno su bili ponosni i na nagrade za „najboljeg igrača“ i „najboljeg golmana“ Turnira. Naime, najbolji igrač Turnira policijski je službenik koji radi na Medveščaku Antonijo Đusi , dok je za „naj golmana“ odabran policijski službenik koji radi u Jedinici specijalne i interventne policije Hrvoje Bilić.

Uz sportski uspjeh zagrebački su policajci svoju novčanu nagradu prepustili organizatoru sa željom da se dodijeli obiteljima u potrebi.

Stranica