Policijski službenici pronašli improvizirani laboratorij na području Klošar Ivanića i više od 2 kg marihuane

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2020/VELJAČA/droga klostar ivanic/foto 8.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili su Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom i 40-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Sumnja se da su osumnjičeni s ciljem proizvodnje marihuane namjenjene neovlaštenoj prodaji tijekom 2019. i 2020. godine pa sve do 6. veljače u kući na području Kloštar Ivanića u obiteljskoj kući izgradili priručni laboratorij za uzgoj indijske konoplje s rasvjetom, ventilacijom, vlaženjem i navodnjavanjem. U tom laboratoriju su u plastičnim posudama uzgajali indijsku konoplju, brali cvjetne vrhove koje su sušili i tako dobivenu drogu vagali preciznom vagom i pakirali radi daljnje prodaje.
 
Temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici provedene su pretrage u kojima je pronađen priručni labaratorij, 8 stabljika indijske konoplje, 2248 grama marihuane pakirane u paketiće te drugi predmeti povezani s proizvodnjom droge.
           
FOTO: PU zagrebačka

Stranica

Dokumenti i linkovi