Posebna regulacija prometa na području grada Zagreba i Velike Gorice od ponedjeljka, 24. listopada do utorka, 25. listopada

Slika /PU_ZG/ilustracije/logo PUZ.JPG

Hrvatski sabor je prihvatio prijedlog ukrajinskog parlamenta (Verhovne Rade) da u Zagrebu ugosti Prvi parlamentarni summit Međunarodne krimske platforme

FOTO: Ilustracija

U ponedjeljak, 24. listopada i u utorak, 25. listopada u Zagrebu se održava Prvi parlamentarni summit Međunarodne krimske platforme, a zbog čega se na području Zagreba i Velike Gorice očekuje dolazak i boravak većeg broja predsjednika/ca Parlamenata i Parlamentarnih skupština te međunarodnih organizacija.
 
Zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostavit će se privremena regulacija prometa te tom prilikom može dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policijskih službenika.
 
Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba, 25. listopada od 6 sati do 22 sata, uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop - policija“, a o čemu su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.
 
Slijedom svega navedenog, pozivamo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana. Također, pozivamo građane na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama.

Karta Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin
 
Karta Novi Zagreb
 
Karta Trnje – Centar
 
Karta Gornji grad
 

Stranica