Posebna regulacija prometa u centru Grada Zagreba

Dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima u Republici Hrvatskoj 24. i 25. studenoga te nogometna utakmica 5. kola UEL GNK Dinamo - KRC Genk 25. studenoga

U srijedu i četvrtak, 24. i 25. studenog 2021. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na području Grada Zagreba, a slijedom čega će se zbog potrebe osiguranja prolaska i boravka stranog državnog izaslanstvo na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na području Grada Zagreba, uspostaviti privremena regulacija prometa, a kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa te uz privremenu postavljenu prometnu signalizaciju.
 
Nadalje, u četvrtak 25. studenog od 18.45 do 20.30 sati održat će se nogometna utakmica između GNK „Dinamo“ i KRC „Genk“ kojom prilikom se prije i nakon završetka utakmice očekuje pojačani promet vozila i pješaka u zoni nogometnog stadiona Maksimir ali i na prometnicama Grada Zagreba.
 
Sukladno tome, savjetujemo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te strpljenje za vrijeme privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na striktno poštivanje svih uputa policijskih službenika kao i poštivanje i postupanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici te će biti privremeno postavljena prometna signalizaciji.

Stranica