Posebna regulacija prometa za utorak 9. travnja i srijedu 10. travnja uz preporučene pravce kretanja

Slika /PU_ZG/slike/MUP/promet_policija_razno/policajac3.jpg

U srijedu, 10. travnja 2019. godine, s obzirom na potrebu posebne regulacije prometa u prijepodnevnim satima toga dana, Policijska uprava zagrebačka regulirat će promet u posebnom režimu na području Gornjega grada. Pozivamo građane da svoje kretanje prilagode potrebi ograničenog prometa koje će biti aktivne u prijepodnevnim satima tijekom sutrašnjeg dana (srijede).  

Tijekom utorka 9. travnja i srijede 10. travnja 2019. godine u službenom posjetu Republici Hrvatskoj i boravku predsjednika Državnog vijeća NR Kine Li Keqiang, promet u Zagrebu će biti posebno reguliran, zbog čega se očekuju zastoji i manje gužve.

Stoga ovom prilikom pozivamo građane na strpljenje i suradnju, te u nastavku, u formi karata, obilježeni su preporučeni pravci kretanja.
 
KARTE PREPORUČENIH PRAVACA KRETANJA NA SLIJEDEĆIM LOKACIJAMA:
  1.       Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin
  2.       Novi Zagreb
  3.       Trnje
  4.       Donji grad
  5.       Tuškanac – Cmrok
  6.       Pantovčak, Gornje Prekrižje
 
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zatvarati će promet u što je moguće kraćem roku potrebnom za obavljanje službenih zadaća. Tom prilikom mogući su kraći zastoji i prekidi prometa. Stoga još jednom pozivamo građane na strpljenje i suradnju, tijekom utorka i srijede uz poštivanje privremene regulacije prometa.

Stranica