Požar vozila

Danas, 26. srpnja oko 4.30 sati na Maksimiru u Ulici Ivana Rendića, na parkiralištu je iz zasad neutvrđenog razloga izbio požar osobnog automobila marke Mercedes 220 C zagrebačkih registarskih oznaka 34-godišnjakinje koji je u potpunosti izgorjelo. Tijekom požara nagorjeli su osobni automobil VW Passat zagrebačkih registarskih oznaka 50-godišnjaka i Seat Ibiza karlovačkih registarskih oznaka 26-godišnjaka, a koji su bili parkirani u neposrednoj blizini.  Požar su ugasili vatrogasci, nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevid će se obaviti danas.
 

NADOPUNA:
 
Obavljenim očevidom je utvrđeno da je požar najvjerojatnije namjerno izazvan otvorenim plamenom na osobnom automobilu marke Mercedes, a koji je većim dijelom izgorio. Tom prilikom se požar proširio na osobni automobil marke VW Passat na kojem je izgorjela prednja i desna bočna strana, zatim na automobil marke Seat Ibiza koji je u potpunosti izgorio te na osobni automobil marke Mazda 6 zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 56-godišnjaka kojem je izgorjela stražnja i desna bočna strana. U požaru je nastala i manja materijalna šteta na osobnom automobilu marke Peugeot 307 zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba.
 
Požar se proširio na travnatu površinu, na stablo s istočne strane automobila te na zapadno pročelje fasade zgrade kojom prilikom je došlo do pucanja stakla na prozoru stana vlasništvo 66-godišnjakinje kojom prilikom je nastala neutvrđena materijalna šteta.
 
Ukupna materijalna šteta je neutvrđena, cijeni se većom.
 

 
 

Stranica