Pretragom kuće u Dubravi pronađeno 55,5 grama kokaina

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto pol auto 1.jpg

Unajmili kuću u Dubravi pa u njoj skrivali i prepakiravali drogu radi daljnje preprodaje

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 25 i 35 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da su, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljali veće količine kokaina, kojeg su potom skrivali, vagali i prepakiravali u kući na području Dubrave, nakon čega su tako pripremljenu drogu dalje preprodavali na nezakonitom tržištu.

U nastavku kriminalističkog istraživanja pretragom kuće na području Dubrave koju zajedno koriste osumnjičeni 25-godišnjak i 35-godišnjak pronađeno je 55,5 grama kokaina pakiranog u dvije plastične vrećice, digitalna vaga s tragovima droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici 35-godišnjaka i 25-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku te je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Protiv 26-godišnjaka i 33-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Stranica