Prijetnja

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu tri policijska službenika. Osumnjičeni je 6. studenog oko 2,10 sati u Tržnoj ulici ispred noćnog kluba narušavao javni red i mir. Kada su policijski službenici od osumnjičenog na uvid zatražili osobnu iskaznicu te ga upozorili da se smiri on se oglušio te nastavio s remećenjem javnog reda i mira. Policijski su službenici potom uporabili sredstva prisile (fizičku snagu i sredstava za vezanje) dok im je 20-godišnjak prijetio smrću. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež dostavljena kaznena prijava.  

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu tri policijska službenika. Osumnjičeni je 6. studenog oko 2,10 sati u Tržnoj ulici ispred noćnog kluba narušavao javni red i mir. Kada su policijski službenici od osumnjičenog na uvid zatražili osobnu iskaznicu te ga upozorili da se smiri on se oglušio te nastavio s remećenjem javnog reda i mira. Policijski su službenici potom uporabili sredstva prisile (fizičku snagu i sredstava za vezanje) dok im je 20-godišnjak prijetio smrću.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež dostavljena kaznena prijava.



Stranica