PRIOPĆENJE ZA MEDIJE; zloporaba položaja i ovlasti, primanje mita i odavanje službene tajne

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s PNUSKOK-om, a u koordinaciji sa Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 17 hrvatskih državljana, među kojima su i trojica policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti, primanja mita i odavanja službene tajne. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja USKOK-u je podnijeta kaznena prijava. Sva trojica osumnjičenih policijskih službenika bit će udaljeni iz službe te će se protiv njih pokrenuti stegovni postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s PNUSKOK-om, a u koordinaciji sa Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 17 hrvatskih državljana, među kojima su i trojica policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti, primanja mita i odavanja službene tajne.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja USKOK-u je podnijeta kaznena prijava. Sva trojica osumnjičenih policijskih službenika bit će udaljeni iz službe te će se protiv njih pokrenuti stegovni postupak zbog teže povrede službene dužnosti.



Stranica