Prometna nesreća na AC A3 kod Ivanić Grada

Jučer, 17. srpnja 2022. godine oko 17 sati, 68-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Mitsubishi Carisma bjelovarskih registarskih oznaka, a kretao se autocestom A3 u smjeru istoka, dok tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Dolaskom na oko 500 metara od oznake A3 59 km, nije držao potreban razmak kad se kreće iza drugog vozila te je naletio na osobni automobil marke Mercedes Benz austrijskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 62-godišnji državljanin Austrije koji se kretao istom trakom u istom smjeru. Uslijed naleta je osobni automobil marke Mercedes Benz naletio i na osobni automobil marke Toyota Rav austrijskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 70-godišnjak.
 
U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 68-godišnji vozač i 65-godišnja suvozačica iz osobnog automobila marke Mitsubishi Carisma, liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava, dok je teško ozlijeđenoj maloljetnoj osobi putniku iz istog vozila liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.
 
U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen i 70-godišnji vozač osobnog automobila Toyota Rav, liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Ozlijeđenom 62-godišnjem vozaču osobnog automobila marke Mecedes Benz je liječnička pomoć pružena također u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, ozljede još nisu okvalificirane.

Stranica