Prometna nesreća na Domovinskom mostu

 Jučer, 6. rujna oko 7 sati, na istočnom kolniku Domovinskog mosta, 20-godišnji vozač fiat punta zagrebačkih registracijskih oznaka je, zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti, a prilikom prestrojavanja u lijevu prometnu traku, naletio na stražnji dio vw golfa zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak. Tada je golf odbačen na zaštitnu ogradu te je u rotiranju naletio na stražnji dio zaustavljene opel merive daruvarskih registracija kojom je upravljala 35-godišnjakinja.  

Jučer, 6. rujna oko 7 sati, na istočnom kolniku Domovinskog mosta, 20-godišnji vozač fiat punta zagrebačkih registracijskih oznaka je, zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti, a prilikom prestrojavanja u lijevu prometnu traku, naletio na stražnji dio vw golfa zagrebačkih registracijskih oznaka  kojim je upravljao 40-godišnjak. Tada je golf odbačen na zaštitnu ogradu te je u rotiranju naletio na stražnji dio zaustavljene opel merive daruvarskih registracija kojom je upravljala 35-godišnjakinja.

U prometnoj je nesreći teško ozlijeđen 20-godišnjak kojem liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, a lakše ozlijeđenom 40-godišnjaku u KB Sestara milosrdnica.

Od 7,30 do 8,43 sati bio je obustavljen promet istočnom stranom kolnika Domovinskog mosta, a od 8,43 do 9,43 sati promet se odvijao otežano jednom prometnom trakom.



Stranica