Prometna nesreća na Državnoj cesti 30; traže se očevici

Jučer, 29. listopada oko 19,15 sati na kolniku Državne ceste br. 30 dogodila se prometna nesreća na način da je nepoznati vozač upravljao nepoznatim kombijem bijele boje, a kretao se kolnikom navedene ceste u smjeru sjeverozapada. Dolaskom 400 metara jugoistočno od kbr. 40 Sisačke ulice u Velikoj Gorici, prednjim dijelom svog vozila, u kočenju, naletio je na zadnju stranu fiata seicento kojim je upravljala 42-godišnjakinja, a kretala se ispred njega u istom smjeru.

Jučer, 29. listopada oko 19,15 sati na kolniku Državne ceste br. 30 dogodila se prometna nesreća na način da je nepoznati vozač upravljao nepoznatim kombijem bijele boje, a kretao se kolnikom navedene ceste u smjeru sjeverozapada. Dolaskom 400 metara jugoistočno od kbr. 40 Sisačke ulice u Velikoj Gorici, prednjim dijelom svog vozila, u kočenju, naletio je na zadnju stranu fiata seicento kojim je upravljala 42-godišnjakinja, a kretala se ispred njega u istom smjeru. Vozačica je lakše ozlijeđena, a nepoznati se vozač svojim vozilom udaljio u nepoznatom smjeru, bez da je izvijestio policiju o događaju ili sa oštećenom razmijenio podatke.

Molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6221-144 ili 192 zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća.



Stranica