Prometna nesreća na Mramornom prilazu; traže se očevici

Jučer, 28. listopada oko 11,30 sati na kolniku ulice Mramorni prilaz kod kbr. 47, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao osobni automobil renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala vozačica kolnikom navedene ulice u smjeru sjevera. Dolaskom do kbr. 47, prednjim desnim kotačem prešla je preko stopala noge pješakinje koja se kretala uz istočni rub kolnika. Pješakinja je lakše ozlijeđena i liječnička joj je pomoć pružena u KB Dubrava.

Jučer, 28. listopada oko 11,30 sati na kolniku ulice Mramorni prilaz kod kbr. 47, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao osobni automobil renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala vozačica kolnikom navedene ulice u smjeru sjevera. Dolaskom do kbr. 47, prednjim desnim kotačem prešla je preko stopala noge pješakinje koja se kretala uz istočni rub kolnika. Pješakinja je  lakše ozlijeđena i liječnička joj je pomoć pružena u KB Dubrava.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti i činjeničnog stanja pod kojim se dogodila ova prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj 01/6333-408 ili 192.



Stranica