Prometna nesreća na području Zaprešića

Jučer, 10. listopada oko 12.20 sati na području Zaprešića, 22-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen Polo zagrebačkih registarskih oznaka istočnom prometnom trakom kolnika državne ceste D225 u smjeru sjevera. Dolaskom do čvora Zaprešić, nije vozilom upravljao sredinom prometne trake te je prešao na lijevu stranu kolnika i osvrtnim zrcalom udario u zrcalo osobnog automobila marke Renault Clio krapinskih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 58-godišnjakinja.
Po prvotnom naletu, vozilo 22-godišnjaka se nastavilo nekontrolirano kretati zapadnom prometnom trakom državne ceste uslijed čega je naletjelo na osobni automobil marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je propisno u smjeru juga upravljao 28-godišnjak.
Od siline naleta Ford Focus se zapalio te su nastali požar ugasili vatrogasci.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač 28-godišnji vozač kao i 54-godišnja putnica iz Forda te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, dok je liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Sveti duh pružena 22-godišnjem vozaču Pola koji je također teško ozlijeđen.
 
 

Stranica