Prometna nesreća na području Zaprešića

Jučer, 2. srpnja oko 20.10 sati u Zaprešiću, na državnoj cesti D1, 42-godišnjakinja upravljala je teretnim automobilom marke Opel Combo zagrebačkih registarskih oznaka krećući se kolnikom zapadnom prometnom trakom u smjeru juga. U trenutku pretjecanja lijevim vanjskim osvrtnim zrcalom udarila u lijevo vanjsko osvrtno zrcalo osobnog automobila marke Hyundai i20 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak, a kretao se istočnom prometnom trakom u smjeru sjevera. Potom je na prednji dio teretnog automobila prednjim dijelom naletio osobni automobil marke Ford Focus krapinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnjak kojom prilikom se u okretanju teretni automobil zaustavio dijelom na istočnoj i dijelom zapadnoj prometnoj traci, dok je osobni automobil od silne udarca odbačen djelomično na istočnu prometnu traku i djelomično na meki teren.
 
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 53-godišnja putnica iz Forda, liječnička pomoć joj je pružena Kliničkoj bolnici Sveti Duh, a 42-godišnja vozačica iz Opela je lakše ozlijeđena.
 
Zbog obavljanja očevida od 20.10 do 23.05 sati od čvora Pojato do Industrijske ulice bio je obustavljen promet u oba smjera državnom cestom D1.

Stranica