Prometna nesreća na Trešnjevci; traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/pjesacki01.jpg

Jučer, 20. listopada oko 23 sata na Trešnjevci, na raskrižju Ozaljske ulice i Selske ceste, došlo je do prometne nesreće kada je 25-godišnjak upravljao hondom civic, zagrebačkih registracijskih oznaka. Dovezao se do raskrižja gdje se prometom upravlja semaforom i prednjim dijelom honde civic naletio na 34-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.  U nesreći, 34-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sestre Milosrdnice. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.   

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 20. listopada oko 23 sata na Trešnjevci, na raskrižju Ozaljske ulice i Selske ceste, došlo je do prometne nesreće kada je 25-godišnjak upravljao hondom civic, zagrebačkih registracijskih oznaka. Dovezao se do raskrižja gdje se prometom upravlja semaforom i prednjim dijelom honde civic naletio na 34-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.  

U nesreći, 34-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KB Sestre Milosrdnice.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, molimo svjedoke-očevice da se korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.

 



Stranica