Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama na Trešnjevci

Slika PU_ZG/slike/MUP/policija03.jpg

Jučer, 7. svibnja u 9,10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 78-godišnji vozač opel corse zagrebačkih registracijskih oznaka, skrećući ulijevo iz Ulice Hrvatskog sokola u Ožujsku ulicu naletio u vw golf zagrebačkih registracijskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera Ulice Hrvatskog sokola, a kojim je upravljao 59-godišnjak. Liječnička pomoć teško ozlijeđenoj 75-godišnjoj putnici u opel corsi i lakše ozlijeđenom 78-godišnjaku pružena je u KB Sveti Duh. Vozači su alkotestirani te je utvrđeno da nisu upravljali pod utjecajem alkohola.  

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 7. svibnja u 9,10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 78-godišnji vozač opel corse zagrebačkih registracijskih oznaka, skrećući ulijevo  iz Ulice Hrvatskog sokola u Ožujsku ulicu naletio u vw golf zagrebačkih registracijskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smjera Ulice Hrvatskog sokola, a kojim je upravljao 59-godišnjak.

Liječnička pomoć teško ozlijeđenoj 75-godišnjoj putnici u opel corsi i lakše ozlijeđenom 78-godišnjaku pružena je u KB Sveti Duh. Vozači su alkotestirani te je utvrđeno da nisu upravljali pod utjecajem alkohola.



Stranica