Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenom osobom u Mikulićima

Slika PU_ZG/slike/MUP/alkohol.jpg

Nesreća se dogodila u Ulici Mikulići kod kućnog broja 115 oko 18 sati kada je neregistrirani peugeot 106 (kojim je upravljao 24-godišnjak pod utjecajem alkohola) na izlazu iz desnog zavoja izgubio kontrolu nad istim i udario opel corsu zagrebačkih registracija. Corsa, kojom je upravljala 35-godišnja žena, kretala se Ulicom Mikulići u smjeru juga.  U nesreći je peugeot 106 odbačen prema nogostupu, a vozač je teško ozlijeđen. Alkotestiran je s 1,12 g/kg i liječnička mu je pomoć pružena u kliničkoj bolnici „Sveti duh“. Vozačica iz corse ozlijeđena je lakše, a pomoć joj je pružena također u „Svetom duhu“.  

 

Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila u Ulici Mikulići kod kućnog broja 115 oko 18 sati kada je neregistrirani peugeot 106 (kojim je upravljao 24-godišnjak pod utjecajem alkohola) na izlazu iz desnog zavoja izgubio kontrolu nad istim i udario opel corsu zagrebačkih registracija. Corsa, kojom je upravljala 35-godišnja žena, kretala se Ulicom Mikulići  u smjeru juga. 

U nesreći je peugeot 106 odbačen prema nogostupu, a vozač je teško ozlijeđen. Alkotestiran je s 1,12 g/kg i liječnička mu je pomoć pružena u kliničkoj bolnici „Sveti duh“.

Vozačica iz corse ozlijeđena je lakše, a pomoć joj je pružena također u „Svetom duhu“.



Stranica