Prometna nesreća s teško ozlijeđenim djetetom u Samoboru

Jučer, 22. ovog mjeseca oko 19,45 u Ulici bana Josipa Jelačića u Samoboru na 11-godišnje je dijete motociklom naletio 21-godišnji mladić i teško ga ozlijedio. Dijete je kolnik kod kućnog broja 82 prelazilo van obilježenog pješačkog prijelaza i iza autobusa koji se bio zaustavio na stajalištu 40-ak metara dalje, a 21-godišnjak se motociklom zagrebačkih registracija (bez položenog vozačkog ispita za upravljanje vozilima određene kategorije; motocikl model quingqi QM) kretao kolnikom prema jugu.  U nesreći je dijete teško ozlijeđeno i liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Vozač je alkotestiran i rezultat je negativan.  

Jučer, 22. ovog mjeseca oko 19,45 u Ulici bana Josipa Jelačića u Samoboru  na 11-godišnje je dijete motociklom naletio 21-godišnji mladić i teško ga ozlijedio.

Dijete je kolnik kod kućnog broja 82 prelazilo van obilježenog pješačkog prijelaza i iza autobusa koji se bio zaustavio na stajalištu 40-ak metara dalje, a 21-godišnjak se motociklom zagrebačkih registracija (bez položenog vozačkog ispita za upravljanje vozilima određene kategorije; motocikl model quingqi QM)  kretao kolnikom prema jugu.  

U nesreći je dijete teško ozlijeđeno i liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Vozač je alkotestiran i rezultat je negativan.



Stranica