Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama u Centru

Slika PU_ZG/slike/MUP/semafor01.jpg

Jučer, 20. rujna oko 17 sati, 64-godišnja pješakinja kretala se nogostupom sa jugozapadne strane raskrižja Palmotićeve i Jurišićeve ulice u smjeru istoka. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, gdje se prometom upravlja semaforima koji su radili ispravno, nastavila se kretati po obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Tom prilikom je na nju naletio motocikl piaggio zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak, a koji je zadržavajući smjer kretanja za ravno, u raskrižje ušao na zeleno svjetlo na semaforu. Od naleta pješakinja je pala na kolnik, dok je motocikl zajedno sa vozačem pao na lijevi bok. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni i 64-godišnja pješakinja i 63-godišnji vozač motocikla, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb.  

 

Foto: Ilustracija
 

Jučer, 20. rujna oko 17 sati, 64-godišnja pješakinja kretala se nogostupom sa jugozapadne strane raskrižja Palmotićeve i Jurišićeve ulice u smjeru istoka. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, gdje se prometom upravlja semaforima koji su radili ispravno, nastavila se kretati po obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Tom prilikom je na

nju naletio motocikl piaggio zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak, a koji je zadržavajući smjer kretanja za ravno, u raskrižje ušao na zeleno svjetlo na semaforu. Od naleta pješakinja je pala na kolnik, dok je motocikl zajedno sa vozačem pao na lijevi bok. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni i 64-godišnja pješakinja i 63-godišnji vozač motocikla, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb.



Stranica