Prometna nesreća s teško ozlijeđenom pješakinjom u Centru; traže se očevici

Jučer, 20.9.2012. oko 13,15 sati, dogodila se prometna nesreća na način da je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom istočnom kolnikom Trga žrtava fašizma u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja sa Zvonimirovom ulicom, najvjerojatnije je prednjim desnim dijelom vozila naletio na 50-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik Zvonimirove ulice u smjeru juga, nakon čega je pješakinja pala na kolnik. Nakon prometne nesreće, nepoznati se vozač udaljio s mjesta događaja, a ozlijeđena pješakinja također je napustila mjesto događaja, te je naknadno istog dana zatražila liječničku pomoć. Molimo sve eventualne svjedoke – očevice ovog događaja da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6333-408 ili na 192 poradi utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača koji je nepoznatim vozilom prouzročio prometnu nesreću.  

Jučer, 20.9.2012. oko 13,15 sati, dogodila se prometna nesreća na način da je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom istočnom kolnikom Trga žrtava fašizma u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja sa Zvonimirovom ulicom, najvjerojatnije je prednjim desnim dijelom vozila naletio na 50-godišnju pješakinju, koja je prelazila kolnik Zvonimirove ulice u smjeru juga, nakon čega je pješakinja pala na kolnik. Nakon prometne nesreće, nepoznati se vozač udaljio s mjesta događaja, a ozlijeđena pješakinja također je napustila mjesto događaja, te je naknadno istog dana zatražila liječničku pomoć.

Molimo sve eventualne svjedoke – očevice ovog događaja da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6333-408 ili na 192 poradi utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača koji je nepoznatim vozilom prouzročio prometnu nesreću.

 



Stranica