Prometna nesreća s teško ozlijeđenim vozačem u Ulici kneza Branimira

U srijedu, 18. siječnja oko 15 sati, Ulica kneza Branimira, 52-godišnjak je opel astrom zagrebačkih registracijskih oznaka, iz navedene ulice, preko neisprekidane linije nepropisno skretao u Servisnu cestu. Iz suprotnog smjera na prednji dio opela, osobnim automobilom VW passat naletio je 33-godišnjak. Od udarca VW je odbačen na obližnje parkiran renault scenic čakovečkih registracijskih oznaka, a koji je odbačen na parkiranu opel astra zagrebačkih registracijskih oznaka. Nakon nesreće 52-godišnji i 33-godišnji vozači odvezeni su u KB Dubravu gdje je utvrđeno da je 52-godišnjak teško ozlijeđen, a 33-godišnjak lakše.   

U srijedu, 18. siječnja oko 15 sati, Ulica kneza Branimira, 52-godišnjak je opel astrom zagrebačkih registracijskih oznaka, iz navedene ulice, preko neisprekidane linije nepropisno skretao u Servisnu cestu. Iz suprotnog smjera na prednji dio opela, osobnim automobilom VW passat naletio je 33-godišnjak. Od udarca VW je odbačen na obližnje parkiran renault scenic čakovečkih registracijskih oznaka, a koji je odbačen na parkiranu opel astra zagrebačkih registracijskih oznaka.

Nakon nesreće 52-godišnji i 33-godišnji vozači odvezeni su u KB Dubravu gdje je utvrđeno da je 52-godišnjak teško ozlijeđen, a 33-godišnjak lakše.   



Stranica