Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na Črnomercu

Jučer, 9. travnja oko 13 sati, 49-godišnji pješak pretrčavao je kolnik Prilaza Baruna Filipovića sa zapadne strane raskrižja sa Vodovodnom ulicom, na kojem se prometom upravlja semaforima. Na semaforu za pješake bilo je upaljeno crveno svjetlo. Nakon što je prešao desnu i srednju prometnu traku kolnika Prilaza Baruna Filipovića, na njega je naletio u kočenju prednjom desnom stranom osobni automobil toyota corolla zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnji vozač. U trenutku nesreće ušao je vozilom u navedeno raskrižje dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.  Navedeni pješak prilazio mu je s desne strane, a od naleta pao je na kolnik i teško se ozlijedio. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Sveti Duh.   

Jučer, 9. travnja oko 13 sati, 49-godišnji pješak pretrčavao je kolnik Prilaza Baruna Filipovića sa zapadne strane raskrižja sa Vodovodnom ulicom, na kojem se prometom upravlja semaforima. Na semaforu za pješake bilo je upaljeno crveno svjetlo. Nakon što je prešao desnu i srednju prometnu traku kolnika Prilaza Baruna Filipovića, na njega je naletio u kočenju prednjom desnom stranom osobni automobil toyota corolla zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnji vozač. U trenutku nesreće ušao je vozilom u navedeno raskrižje dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

Navedeni pješak prilazio mu je s desne strane, a od naleta pao je na kolnik i teško se ozlijedio. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Sveti Duh.   



Stranica