Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom na raskrižju Vodovodne i Mandaličine ulice

Slika PU_ZG/slike/MUP/prometna.JPG

U nedjelju, 2. listopada, oko 8 sati, raskrižje Vodovodne i Mandaličine, 71-godišnjak je osobnim automobilom opel corsa zagrebačkih registracijskih oznaka naletio na 40-godišnjakinju. Ona je prelazila Vodovodnu pa je na nju prednjim dijelom naletjela corsa. Od udarca 40-godišnjakinja je odbačena na prednji dio vozila, a potom i na kolnik. Odvezena je u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti ove prometne nesreće, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.  

 

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 2. listopada, oko 8 sati, raskrižje Vodovodne i Mandaličine, 71-godišnjak je osobnim automobilom opel corsa zagrebačkih registracijskih oznaka naletio na 40-godišnjakinju. Ona je prelazila Vodovodnu pa je na nju prednjim dijelom naletjela corsa. Od udarca 40-godišnjakinja je odbačena na prednji dio vozila, a potom i na kolnik. Odvezena je u KB Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti ove prometne nesreće, molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.



Stranica